Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk (Official Music Video)

  Ditonton 18,436,038

DENNY CAKNAN

3 bulan yang lalu

Alhamdulilah Telah Rilis :
NGAWI NAGIH JANJI
- Cipt : Denny Caknan X Ndarboy Genk
- Artis : Denny Caknan X Ndarboy Genk
Lirik
Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …
Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
__________
ARR :
- BAYU ONYONK
VIDEO :
IF OFFICIAL ( IKHSAN WORRY )
TERIMAKASIH :
- TUHAN YME .
- KELUARGA .
- TEMAN .
- DAN SEMUANYA .
_____________________________________________________________
#DennyCaknan #NdarboyGenk #NgawiNagihJanji
Tetap dukung setiap karya kami ,
kalian sangat luar biasa SAMPAI JUMPA .....
========================================
Licensed to IDshow by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar
DENNY CAKNAN
DENNY CAKNAN 3 bulan yang lalu
Matursuwun atas segala support nya ... Teruslah jadikan lagu - lagu jawa sebagai teman aktifitas kalian ....
Ramanto Setiadi
Ramanto Setiadi Bulan Yang lalu
Iso tetep penak ngene piyo to cak,.. seniman tenan pean iki.. sukses trus cak.. 🙏
ANGLER DASARAN
ANGLER DASARAN 2 bulan yang lalu
Terus berkarya kang , mugi2 lagu jowo iso go internasional 🤭🙏🙏🙏 . #jowo_ra_enek_matine......
Kompas channel
Kompas channel 2 bulan yang lalu
Yg jauh mari mendekat,yg dekat mari merapat..jaga jarak jgn mepet nnti kebelet. ikuti protokol kesempatan🤣🤣🤣 👇👇👇
Aris Kobos
Aris Kobos 2 bulan yang lalu
Sukses boskuh
H5-AKerteN
H5-AKerteN 2 bulan yang lalu
Bangga Jadi Orang Ngawi!!!!
monyet kecil112
monyet kecil112 40 menit yang lalu
LDR antar negara Jepang 24 November 2020
Elsa Ashr
Elsa Ashr 54 menit yang lalu
semoga selalu dibersamakan:) Surakarta, 24 November 2020
INO IPRIT
INO IPRIT Jam Yang lalu
ngawi jan joss...gandos
Muhammad Isnaini
Muhammad Isnaini Jam Yang lalu
Tetap semangat berkarya bang Salam dari kota Bima NTB 🙏
Sukecap Channel
Sukecap Channel Jam Yang lalu
Saynk kowe
Putri Maharani
Putri Maharani Jam Yang lalu
Semangat para pejuang LDR BANYUWANGI-BALI
Rini Indrayati
Rini Indrayati 2 jam yang lalu
Manteb tenan kolabirasi suara Mas Dc sm suaranya Mas Ndarboy
Muhammad abrams Velrado
Muhammad abrams Velrado 2 jam yang lalu
Roso iki iseh podo..... Ora ono seng bedo...✨ Kediri, 24-11-2020.
brema christiantaa
brema christiantaa 3 jam yang lalu
DONT FORGET TO SUBSRIBE AND LIKE DADADA, HAYYYOUU
Sutar Dji
Sutar Dji 4 jam yang lalu
Deni emang top
lexandratian Aryanto
lexandratian Aryanto 7 jam yang lalu
dadadda bye
AN NISA' NUR WIJAYA
AN NISA' NUR WIJAYA 7 jam yang lalu
18 jt viewer up terosss gan
Liana Insan
Liana Insan 7 jam yang lalu
yang dengerin sambil baca komen, cekkkkk ......
09 Dhiva Rosa Alia Sari
09 Dhiva Rosa Alia Sari 7 jam yang lalu
Ahh mantap
Ady Bayu
Ady Bayu 8 jam yang lalu
Semangat ndess, masio ora esoh sesandingan tapi isoh belajar mengikhlaskan. Hamba allah, 24 november 2020
Ukha Ical
Ukha Ical 9 jam yang lalu
Tetep semangat pejuang LDR Tetep semangat pejuang SESERAHAN "pemalang 24,november.2020"
Siti Listianingsih
Siti Listianingsih 10 jam yang lalu
Mantep tenan esuk2 rungokna lagu iki
Mudakir Pamungkas
Mudakir Pamungkas 11 jam yang lalu
Wes kangen Ngawi ku
rene mihelic
rene mihelic 18 jam yang lalu
"Jarakosta Nagih Janji" Pemalang , 24 November 2020
Nugroho Rambel
Nugroho Rambel 19 jam yang lalu
senajan cepu ninggal crito.. tp bojonegoro gawe bahagio.. bojonegoro barat menyapa..
muhammad huseinal
muhammad huseinal 20 jam yang lalu
Semangat ngge aku dewe 😭
Bujang Irawan
Bujang Irawan 21 jam yang lalu
Komen ahh
risafif Riva
risafif Riva 21 jam yang lalu
Salam dari Gunungkidul✌️
Laura Dara
Laura Dara 22 jam yang lalu
Nagih janji
Fitria Supriyanti
Fitria Supriyanti 23 jam yang lalu
trenyuh dan penuh pengorbanan
Sindi Hikmahwati
Sindi Hikmahwati Hari Yang lalu
Mantapppp
raden achmad
raden achmad Hari Yang lalu
Caruban nagih janji . 13.6.2018
Yusril zaki
Yusril zaki Hari Yang lalu
Anjing lah, ndadak kangen ro panggen e mbahku neng kono Wkwk. Pandemi pandemi....
Avidatul Arum
Avidatul Arum Hari Yang lalu
Mantap❤️
Sri Rahayu
Sri Rahayu Hari Yang lalu
Ngawi hadir ❤️
Wati Ayu
Wati Ayu Hari Yang lalu
Joosss bangett mas denny 👍👍👍👍😊
realaxxx tv
realaxxx tv Hari Yang lalu
Mantap slur...sukses trus deny caknan
JS MOTOVLOG
JS MOTOVLOG Hari Yang lalu
Aku malah salfok nak helm e 😂
Desfitha Valberina Putri
Desfitha Valberina Putri Hari Yang lalu
Lampung-Jatim💪❤
HeRis J Project
HeRis J Project Hari Yang lalu
Teko kene awakdwe iso belajar, lungoo sak adoh"mu tpi ojo lali dalan muleh😁👍 Salam kagem sedoyo terutama mas denny caknan x mas daru jaya (ndarboy gank) Salam saking kediri masss👍sukses sehat selalu♥️
Ello Avrilliano
Ello Avrilliano Hari Yang lalu
Saya bangga jadi orang Ngawi. Salam slurr
Ica Alia
Ica Alia Hari Yang lalu
Anjir keren banget 🥺
hera tansia
hera tansia Hari Yang lalu
Sliramu tak anti-anti:') (Jakarta-Papua)
Bendo Gaming
Bendo Gaming Hari Yang lalu
i love youuu puput pebriantiii❤️🙃
Loser id
Loser id Hari Yang lalu
Madep mantep karo kowe, nek ra kowe ora wae
Fallent bintang adji syahputra
Fallent bintang adji syahputra Hari Yang lalu
Temanggung dadi saksi:)
REZA CW
REZA CW Hari Yang lalu
Like
Roli Rifqon
Roli Rifqon Hari Yang lalu
Suwun mbak pernah Ono Ng kene, suwun pernah gawe bungah. Sehat selalu
Naufal Asbakhna
Naufal Asbakhna Hari Yang lalu
Saya orang Indramayu udah 7 tahun pacaran, LDR 4 tahun... Di tahun ke 4 LDR dapet kabar dia udah dilamar cowok lain.
aziz oke
aziz oke 2 hari yang lalu
Keren ya, cwonya kerja sampai sukses, cwenya nungguin setia, walau ada yg bisa dibilang sukses melamarnya pada akhirnya tetap milih cwo yg dia janjikan Sbelumnya❤️❤️.
Geger Geden
Geger Geden 2 hari yang lalu
Ojo lali di subrek lur telur😂😂🙏👍
M.Rushanto Hanto
M.Rushanto Hanto 2 hari yang lalu
Waktu sedikit pun sangat berarti bagi orang LDR selama 3thn 07_08_19. Kalimantan - jombang jatim
Tiyuut 01
Tiyuut 01 2 hari yang lalu
🙏🙏🙏🙏😭
Rizki Aditya Pratama
Rizki Aditya Pratama 2 hari yang lalu
buanya berseragam 😁
david kurniawan
david kurniawan 2 hari yang lalu
2 bulan 18jt views busettttt
Faldi Laquin
Faldi Laquin 2 hari yang lalu
Ayo di gas poolll smpe 100juta ikuti Kartonyono medot janji, Sugeng dalu, los doll. Enak banget lagu ini...
M Roem Nasir
M Roem Nasir 2 hari yang lalu
RM Duta Ngawi Ngebasss headset bersama @Ekapatas
Jjja Nnni
Jjja Nnni 2 hari yang lalu
WOOWW, SUNGGUH MENAKJUBKAN...!!! idshow.info/watch/xAbXPtKvf5o/video.html
Jjja Nnni
Jjja Nnni 2 hari yang lalu
WOOWW, SUNGGUH MENAKJUBKAN...!!! idshow.info/watch/xAbXPtKvf5o/video.html
Raeffi Maulana
Raeffi Maulana 2 hari yang lalu
Semangat yang LDR Beda Dunia
Suyati 123
Suyati 123 2 hari yang lalu
Anda Minat kuntilanak
Dilaika Nusifa Laily
Dilaika Nusifa Laily 2 hari yang lalu
7 th komitmen kalah karo rupo Padahal rupo iso dadi tuwo Pati ,21 November 2020
Tanti Muhadi
Tanti Muhadi 2 hari yang lalu
Kowe mbiyen ngomong tresno Janji ra bakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartonyono Aku pamit bablas lungo Pandongamu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani, saiki aku bali Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae
26_Ilham Syah putra
26_Ilham Syah putra 3 hari yang lalu
Fotone iseh ng galeri, tapi wonge wes lungo. Keparakan kidul, 21 November 2020.
elisa kurniawati
elisa kurniawati 3 hari yang lalu
Siap kak den😊 Semoga sukses selalu🙏
Muhamad Nurul huda
Muhamad Nurul huda 3 hari yang lalu
LIRIK DENGARKAN ORANG LAIN JUGA MENELUSURI Lirik Kowe mbiyen ngomong tresno Janji ra bakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartonyono Aku pamit bablas lungo Pandongamu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani, saiki aku bali Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Huu... Huu... Aku ning Ngawi (oh) Aku nagih janji (oh) Siseh wetan Kartonyono Aku pamit bablas lungo Pandongamu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki Oh, bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani, saiki aku bali (Ngawi) Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing- Terjemahkan ke bahasa Indonesia LIRIK DENGARKAN ORANG LAIN JUGA MENELUSURI Kowe mbiyen ngomong tresno Janji ra bakal ngeliyo Jare pun mantep atimu Bakal ngenteni baliku Siseh wetan Kartonyono Aku pamit bablas lungo Pandongamu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki Bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani, saiki aku bali Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Huu... Huu... Aku ning Ngawi (oh) Aku nagih janji (oh) Siseh wetan Kartonyono Aku pamit bablas lungo Pandongamu sing tak jaluk Aku bakal mantuk Rino wengi aku kelebon impenmu Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki Oh, bungah ati sing tau nduweni Mbendino tak rasani, saiki aku bali (Ngawi) Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo Madep mantep karo kowe Nek ra kowe ora wae Ning Ngawi aku teko nagih janji Kutho iki cen ngangeni Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi Roso iki iseh podo, ora ono sing-
Khamidatul Khasanah
Khamidatul Khasanah 3 hari yang lalu
Jadi makin sayang doi❤
Khamidatul Khasanah
Khamidatul Khasanah 3 hari yang lalu
Bagus banget ❤❤
Tegar Nugroho
Tegar Nugroho 3 hari yang lalu
Jann muantapp lagu2ne caknan
Udin Penyok
Udin Penyok 3 hari yang lalu
Dee pamit dolan ,,tibake mung nglungani,,, golek seng luweh apik mungkin ,,😂
wakid boy
wakid boy 3 hari yang lalu
Ceritanya sungguh menyentuh hatiku 😢
choerul awaluna ramadan
choerul awaluna ramadan 3 hari yang lalu
Aku pernah LDR ngasi 2 taun nyatane ya pisahan, mergo kadung percaya malah disia siakna. Maturnuwun dek Kula sampun ikhlas ☺️
Revan Ez
Revan Ez 3 hari yang lalu
Siapa yang pertama dengar tidak suka lagu ini, Yang kedua agak suka Yang kedua suka
Santai Wae Tv
Santai Wae Tv 3 hari yang lalu
ke inget mantan ku dia nunggu aku pulang kerja selama 3 tahun lebih tapi karna salah paham dan sumpah ga' selingkuh aku sama yg dia tuduhkan dan akhirnya kita pisah kalo di bilang sayang pasti aku sayang banget bahkan orang tua ku udah setuju tapi mungkin tuhan punya rencana lain .. semoga kamu bahagia dengan pilihan mu kelak😊 semoga dia baca ini suatu saat nanti ...
Galen cio
Galen cio 3 hari yang lalu
K
Ari Purnomo Aji
Ari Purnomo Aji 3 hari yang lalu
"Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo" Krian - Bekasi, 01/01/2020.
Saiful Levi Channel
Saiful Levi Channel 3 hari yang lalu
Lagunya sangat enak banget ditelinga 👍🏻👍🏻👍🏻 ITS good
Edi Purwanto
Edi Purwanto 3 hari yang lalu
Depok 22 november 2020
Herooo
Herooo 3 hari yang lalu
Tahun 2015 aku putuskan tidak melanjutkan kuliah, aku memilih merantau untuk kerja dan mmbantu biaya kuliahnya, setelah menjalani LDR makin lama banyak perubahan.. Dan akhirnya tepat di smester 2 dapat kabar kamu mau menikah, , , jancuk kan.. #STAIN ponorogo nagih janji
Bagus Aji
Bagus Aji 3 hari yang lalu
Wonogiri - Sragen ❤️
Rahmadhani K.N
Rahmadhani K.N 2 hari yang lalu
Wealah wonogirine pundi mas?
HERRY S
HERRY S 3 hari yang lalu
*JANJIMU ASU LAMIS NING LAMBE COK* *GROBOGAN 20 NOVEMBER 2020*
Arga Fernanda
Arga Fernanda 3 hari yang lalu
Lagu ini cocok buat yang lagi ldr ran
Dafit Ferdian
Dafit Ferdian 3 hari yang lalu
Teruslah mengejar wanita yang kau cinta hingga hari h tiba wkwk😂
Santi Hermawati
Santi Hermawati 4 hari yang lalu
Mung cah NGAWI sing ngangeni
Satya Laksmana
Satya Laksmana 4 hari yang lalu
Roso iki iseh Podo tapi sek Marai bedo koe wes ro wong Lio ninggalke aku Klaten 20 nov 2020
ARBI PRINTING PKU
ARBI PRINTING PKU 4 hari yang lalu
wes peng sewelas tak ulangi mas,
andre Jaka
andre Jaka 4 hari yang lalu
6 tahun pacaran tak tinggal merantau, tak cicilne omah eh malah meteng karo wong lio wkwkwk
Suyati 123
Suyati 123 2 hari yang lalu
Pasangan anda bar2
Bimo tri Laksono
Bimo tri Laksono 4 hari yang lalu
Bis e tonggoku 😁
Febryan _19
Febryan _19 4 hari yang lalu
Mungkin alam semesta tak menerimanya dan waktu tak memberi kesempatanya : )
Nanang Widayat
Nanang Widayat 4 hari yang lalu
Lagu yg mendekatkan orang jawa meski semua tersebar dari ujung timur sampai ujung barat jawa ! Seolah 2 kita dekat di satu tempat 👍👍👍👍
lexandratian Aryanto
lexandratian Aryanto 4 hari yang lalu
halo daddad
setan mualaf
setan mualaf 4 hari yang lalu
Wigehnji NdarboyGenk mantul tul tul tul NdarboyGenk sahabat saya anjay
Robiul Hayu
Robiul Hayu 4 hari yang lalu
Good lagunya...
Ngato Udin
Ngato Udin 4 hari yang lalu
Lagune nggawe tangis,dadi kelingan mantan mbiyen
Rahmad Ibrahim
Rahmad Ibrahim 4 hari yang lalu
4:07
Andri Saja
Andri Saja 4 hari yang lalu
Yang masih menikmati jempol nya
Dicky Dicky
Dicky Dicky 4 hari yang lalu
SEMANGAT YANG LDR !!!. SEMOGA CEPAT DIPERTEMUKAN KEMBALI 🔥
iki aku mas
iki aku mas 4 hari yang lalu
Sampean pamit kerjo adoh mung pngen ngumpul e bondo nggo nyeriusi aku. Nggeh Mas, tak enteni, balio ya ❤️ 21oct20
Nanang keri
Nanang keri 4 hari yang lalu
Semoga video clip kedepan pakai resolusi 4K,, masa mentok 1080p 🤣
Kantonk Project
Kantonk Project 4 hari yang lalu
Ampun kang kuota🤣🤣
Oky Wowol
Oky Wowol 4 hari yang lalu
Korea-Indonesia 😭
Yosafate Pinaringan
Yosafate Pinaringan 4 hari yang lalu
Rasa cinta terdalam Itu Mengikhlaskan Wes wes maturnuwun Suroboyo 19.11,2020
Muhammad Farras
Muhammad Farras 4 hari yang lalu
Matam
Sandy Febriyanto
Sandy Febriyanto 4 hari yang lalu
Komentar Iki di ketik ngango tangan seng mbiyen tau mbok gandeng Pati 19 November 2020
cici ndra
cici ndra 5 hari yang lalu
bantul kidul hadir
Ega Hendrawan
Ega Hendrawan 5 hari yang lalu
Satu detik dalam LDR lebih berarti, dari pada satu jam bagi mereka yang bertemu setiap saat #19-11-2020,ega dan monica🥰
NCT U 엔시티 유 '90's Love' MV
3:47
DENNY CAKNAN FULL ALBUM 2020
1:07:00
Den Surya
Ditonton 459 rb
NCT U 엔시티 유 '90's Love' MV
3:47
WOODZ (조승연) - BUMP BUMP MV
3:10
Stone Music Entertainment
Ditonton 8 jt
HAPPY ASMARA - WES TATAS (Official Music Video)
6:10
Happy Asmara Music
Ditonton 1,7 jt