Syahiba Saufa - Nutupi Laraku - Koplo Jaranan (Official Music Video ANEKA SAFARI)

  Ditonton 3,161,357

Aneka Safari Records

12 hari yang lalu

Title: Nutupi Laraku
Artist: Syahiba Saufa
Album: The Best Aneka Safari - Syahiba Saufa
Songwriter: Danang Danzt
Music Arrangement: AA JAYA Music
Mixing: JPS Audio
Videographer & editor: Fotosintesis - ASR
Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..
***
Yuk Berlangganan Subscribe Channel IDshow kita yang baru : bit.ly/anekasafaribts selamat menikmati ..
***
Available download & streaming on :
iTunes ♪ : coming soon ..
Spotify ♪ : coming soon ..
Deezer ♪ : coming soon ..
Buy on Amazon : coming soon ..
Unduh Aplikasi Download Resmi Aneka Safari Digital : bit.ly/2I9DNep
Other Popular Video From Our Artist :
Happy Asmara | bit.ly/HappyPlayASR
Nella Kharisma | bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | bit.ly/SyahibaPlayASR
Lutfiana Dewi | bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Nanda Feraro | bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | bit.ly/MalaAgathaPlayASR
Ikuti Seleksi Artis Nasional ANEKA SAFARI dengan cara upload video kamu di IDshow dan Instagram jangan lupa sertakan mention @safarirecords dan hashtag #AnekaSafariRecords
***
Connect with us:
Facebook : anekasafarirecords
Twitter : SafariRecordsID
Instagram : safarirecords
Contact :
Tlp. : +6282333038023 ( Admin )
Email : info@anekasafari.com
Website : www.anekasafari.com
Copyright © 2020 Aneka Safari Records. All rights reserved.
#SyahibaSaufa
#NutupiLaraku
#Music
#AnekaSafariRecords
========================================
Licensed to IDshow by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: smarturl.id/optimize

Komentar
Isma Ismail
Isma Ismail Menit Yang lalu
Cover paling enak bgt di denger 😍😍
scoopy ID
scoopy ID 21 menit yang lalu
Tranding Donk 💟
Handi Saputra
Handi Saputra 25 menit yang lalu
Rame coy....
Kang to ae Chanel
Kang to ae Chanel 28 menit yang lalu
Kesini gara2 liat status di wa
Weng Mbojo
Weng Mbojo Jam Yang lalu
Ini trending?
Ida Nurhasanah
Ida Nurhasanah 2 jam yang lalu
syahiba dengan suara ndesah ndesahnya awaw😅
Pri Cak
Pri Cak 3 jam yang lalu
Cantik banget dah mb syahiba saufa jadi ngevens sama mb syahiba saufa
kaila putri
kaila putri 3 jam yang lalu
0000000 00 00 000lllk0l0pmp0mp0mp00l
Kepo Anjay
Kepo Anjay 4 jam yang lalu
Losss
Berryl Official
Berryl Official 5 jam yang lalu
Mantaaap
Dedesaputra
Dedesaputra 10 jam yang lalu
Gak syahiba gak ngaceng
Christianto Oeibisono
Christianto Oeibisono 11 jam yang lalu
iki adik e rina nose ta
febri Andyni channel
febri Andyni channel 12 jam yang lalu
Jangan lupa subscribe channel saya, 1 subscriber anda sangat berarti bagi saya, dan semoga menjadi berkah buat keluarga saya 😇🤲🤲🤲
zaa tharaa
zaa tharaa 12 jam yang lalu
Fokus mbi tatone... kuwi gambar opo yow..🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
danishaA danish
danishaA danish 12 jam yang lalu
Suka bgt am suara sahiba gmn yak renyuh bgtttt enak dngerin nya
Farel Caem
Farel Caem 12 jam yang lalu
Salam buat mas ader negro
nia ningtyas
nia ningtyas 13 jam yang lalu
5:25
Denty PS
Denty PS 13 jam yang lalu
Kereen.. asiik sik jok hehe
Vidi Pangestu
Vidi Pangestu 13 jam yang lalu
Serrr
AYUK MAISTA
AYUK MAISTA 13 jam yang lalu
idshow.info/watch/hs7ATXng1GE/video.html
Yeico Naicha
Yeico Naicha 14 jam yang lalu
Trending
hendraju penakluk
hendraju penakluk 14 jam yang lalu
Ieu kadie urang sawer
hendraju penakluk
hendraju penakluk 14 jam yang lalu
Wow sae pisan
Rochim Roxha
Rochim Roxha 14 jam yang lalu
Wenak sheees...
Fenny S
Fenny S 14 jam yang lalu
mantab, enak nich buat goyang, tarik mang..😘
Rafa Ardifan
Rafa Ardifan 14 jam yang lalu
Suarane elek kok sering masuk tranding music
Siti Rahma
Siti Rahma 15 jam yang lalu
Nadanya gak jelas lagu jowo
Dadan Junior
Dadan Junior 16 jam yang lalu
idshow.info/watch/_tQM1Ir1spk/video.html
RAFILA DAYU
RAFILA DAYU 17 jam yang lalu
Asek mas ader
Syukur Mubarok
Syukur Mubarok 19 jam yang lalu
Keren... idshow.info/watch/eJAzEH3-7sA/video.html Bantu viralkan, pop subda terbaru 2020
Dina Rahma sari
Dina Rahma sari 19 jam yang lalu
Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku Iseh kuat ora ati ku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi Laraku Soyo adoh mung gawe ragu Opo isoh yen terus mlaku Tak pekso senajan loro Aku ra popo, ning atiku sing rung kulino Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku Iseh kuat ora ati ku Terus sabar ming ngremuk aku Sak jane nyikso batinku Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu Nutupi Laraku Yen terus sabar aku uwes tau Mangan ati kui mbendinaku Cobo ngertio sing neng pikirku Mungkin ono ati liyo, sing lagi tok jogo nganti lali karo aku sing neng ngarep moto Ati rasane loro, aku trimo aku pengen pamit lungo Mungkin wis ra ono roso, tresnamu nggo aku Opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku Gawe bingung atiku, arep tekan kapan tak tutupi laraku
Montlook_18 Sexy
Montlook_18 Sexy 19 jam yang lalu
Aku cari koploan yg sama kek di tiktok 😭😭
Maulana gaming
Maulana gaming 20 jam yang lalu
Sore sore pasang lagu ginian ke salon di set full bass..sampek sampek orang pulang kerja joget joget sendiri ga jelass🤣
Angga Prawijaya
Angga Prawijaya 20 jam yang lalu
Mantul
Anita Meriana
Anita Meriana 20 jam yang lalu
Kacamata hijau diem ya Jangan nakal 😪
Cristian Nd24
Cristian Nd24 21 jam yang lalu
Woooo syahiba jos
Nia Channel official
Nia Channel official 21 jam yang lalu
Mas ader😍😍
Live Love
Live Love 21 jam yang lalu
idshow.info/watch/5JZl5MhenD0/video.html koplo maniaks 👍👍👍👍🙏
Ahmad Hasyim
Ahmad Hasyim 21 jam yang lalu
👎👎👎👎👎
Ahmad Hasyim
Ahmad Hasyim 21 jam yang lalu
👎👎👎👎👎👎👎